Nyhet 4 - Terrierderby, Malmö

Lyckeby, 29 november 2017

 

Hej!

 

Så var det dags för en uppdatering. Under helgen som gick var det dags för en ny utställning. Närmare bestämt 26 november ägde Terrierderbyt i Malmö rum på Malmömässan.

 

I lördags den 25 november packades min bil för att sedan ta oss till Malmö och där ta in på hotell. Det blev ett stopp på Galleria Boulevard i Kristianstad för lite lunch på Burger King. Där efter for vi vidare mot Malmö där vi under eftermiddagen checkade in på Best Western Malmö Arena Hotell. Ett mycket bra hotell enligt mig.

På eftermiddagen gick vi sedan ut och åt med våra goda vänner Eva och Björn från ZooTropic. Det blev en trevlig kväll som vanligt med många skratt. Dom hade en monter på utställningen så lite prat blev det även på utställningsdagen.

 

Vad vi inte visste men visade senare under eftermiddagen på lördagen att våra vänner Lotta Berglund från Kennel VIP-Wins och Marie-Louise Nilsson från Kennel New Born's också skulle bo på detta hotell. En mycket positiv överraskning.

I söndags då utställningen ägde rum börjades dagen med avnjutning av en mycket god hotellfrukost tillsammans med Lotta Berglund och Marie-Louise Nilsson. Det blev en mycket härlig stund runt frukostbordet.

 

Vad vi inte heller visste var att vi alla senare under förmiddagen skulle komma att ställa ut våra hundar på samma utställning. Vad jag vet är att Lottas lilla Amulette skall ta en litet uppehåll från utställningsringen men bara Lotta vet när Amulette gör comeback.

Det blev en mycket härlig dag tillsammans med goda vänner och det intresse vi alla delar som är utställning.

 

Resultaten denna dag blev enligt följande:

Amigo: CHKL Excellent, CHKK 2:a.

 

Detta var 2017 års sista utställning. Vi rivstartar år 2018 med utställning på MyDog i Göteborg lördag 6 januari och även söndag 7 januari.

Copyright Tobias @ 2016-2017 All Rights Reserved